Biotechnofarm

Biotechnofarm: la llavor dels biotecnòlegs del futur.


Aquest és el nom d'un projecte on participen 12 centres escolars de la província de València i 12 més de la de Sevilla. Aquest  projecte està organitzat por la Federación Española de Biotecnólogos (FEBiotec) per tal de difondre  la figura del  biotecnòleg en la societat, així como crear una cultura científica de qualitat en la població.

 El projecte consisteix en la realització de tallers de biotecnologia on es mostrarà de manera amena i participativa com la Biotecnologia forma part de les nostres  vidas. No us asusteu: no serà una classe magistral i avorrida. En una primera sessió -dimecres 7 d'Octubre- se us explicarà què és això de la biotecnologia, la seua història i el seu present. Després, sereu vosaltres qui destacareu per escrit quins són els problemes que la biotecnologia pot solucionar en el món en un futur pròxim. 
D'entre tots els erercicis es seleccionarà una o dos persones que faran una sessió real de laboratori en la Universitat Politècnica el dia 7 de Novembre i se'ls prepararà per a que puguen conduir la segona sessió que farem al nostre centre en el mes de Novembre.
Per a més informació sobre el projecte, visita aquest web



Si voleu saber més coses sobre biotecnologia us podeu descarregar i mirar els llibrets que teniu a cont¡nuació:
Biotecnología y Salud
Plantas transgénicas
Biotecnología y alimentos
Biotecnología y medio ambiente



0 Responses